Godkjente assistenter

Her finner du kontaktopplysninger til våre assistenter som arbeider på den norske SE-utdannelsen.

Det er disse assistentene SE-instituttet samarbeider med, og anbefaler. De kan tilby de obligatoriske timer med lærebehandling (18 timer) og veiledning (18 timer) som kreves for å få sertifisering som Somatic Experiencing Provider (SEP).

Alle assistenter kan tilby lærebehandling. Det er kun seniorassistentene som kan tilby veiledning.

Barbro Maria Andersen

Barbro er psykologspesialist og arbeider i privatpraksis. Hun har sin psykoterapeutiske fordypning innen Bioenergetisk karakteranalyse. I tillegg har hun utdannelse i EMDR, Brainspotting, hypnose, Egostate terapi og er godkjent lærer i TRE-øvelser. 

Barbro er seniorassistent og tilbyr lærebehandling og veiledning på alle nivå. Hun innførte SE-utdannelsen i Norge, og er medeier i SE-Instituttet. Hun organiserer SE-utdannelsen.

Besøksadresse: Akersveien 21 0177 Oslo

Tlf: 93048240

Webside: www.barbroandersen.no

Rolf Petter Bergersen

Rolf Petter er utdannet psykiatrisk sykepleier, og har jobbet mange år som terapeut i Kirkens Bymisjon.  Han har en mangeårig meditasjonspraksis / opplæring innen Diamond Approach.Han arbeider i egen privatpraksis. Rolf Petter er medeier i SE-Instituttet og organiserer SE-utdannelsen.

Besøksadresse:  Rosenborggata 3, 0356 Oslo

Tlf:  91721589

Helene Habberstad

Besøksadresse: Skovveien 3 (5. etasje) 0257 Oslo

Tlf: 908 90 075

Helene er kroppspsykoterapeut. Hun er utdannet jordmor og jobber i egen praksis. Hun er i tilegg til å være SEP , Neuroaffective Relational Model NARM-terapeut og tai chi kineo lærer.  Hun tilbyr indviduelle sesjoner på alle nivå til SE-studenter


Øyvind er gestaltterapeut, og har i tillegg utdannelse i Brainspotting, TRE-Provider og SEP. Han arbeider som karriereveileder og har egen  privatpraksis. Han tilbyr lærebehandling på Beginning og Intermediate nivå. Øyvind har kontor i Oslo og Moss.

Tlf: 40204185

Øyvind Hjelle

Bjørg Nilsen

Bjørg er gestaltterapeut og har privatpraksis i Bergen. Hun er i tillegg SEP og godkjent Integral Somatic Psychology Practitioner (ISP). Bjørg tilbyr lærebehandling på alle nivå.

Besøksadresse: Lodin Leppsg 2b 6 etg. Bergen

Tlf: 90658682

Kari Slinning

Kari er gestaltterapeut og bor i Stockholm, men er norsk. Hun var opprinnelig utdannet musiker. Der jobber hun i egen praksis. Hun er godkjent seniorassistent. Det innebærer at hun kan tilby veiledning på alle nivå i tillegg til lærebehandling.

Faglig profil-spesialområder: Spiseforstyrrelser, utviklingstraumer. 

Besøksadresse: Terapicentrum, Hornsbruksgatan 9, Stockholm. Gir også sessioner via internet.

Tlf: +46 70 6044634

Webside: www.gestalter.se  

Email: kari@gestalter.se

Sissel Tjelmeland

Sissel har en master i psykologi, er godkjent gestaltterapeut og mindfulnessinstruktør. Hun er også TRE-Provider og godkjent TRE-Mentor for TRE-studenter. Hun arbeider i privatpraksis i Stavanger.

Sissel assisterer på SE-utdannelsen, er SEP og kan tilby lærebehandlinger til studenter.

Besøksadresse: Schiøtzgt. 5, 4008 Stavanger

Tlf: 913 22 967

Webside:  Informasjon om Sissel

Lena Slettli Gundersen

Lena er psykologspesialist og yogainstruktør, i tillegg til å være SEP. Hun arbeider i ACT/FACT team i Tromsø. Hun arbeider også i egen praksis. Lena tilbyr lærebehandling til SE-studenter

Besøksadresse: Søndre Tollbodgate 3A 9008 Tromsø

Tlf: 99701501

Del denne siden

Cecilie Jørner

Cecilie er utdannet fysioterapeut med spesialist kompetanse i psykomotorisk fysioterapi (NFF). Hun har også utdannelse i Rosen metoden, Brainspotting , TRE level 1, Somatic experiencing (SEP), NAT (nevroaffektiv touch), Restorative Yoga og Mindfulness meditasjon. Hun har gått flere kurs i IFS (Internal family systems). Hun har jobbet i privat avtalepraksis som psykomotorisk fysioterapeut siden 2001 i Vestre Aker bydel i Oslo. Cecilie tilbyr lærebehandling til studenter på Beginning og Intermediate nivå.


Besøksadresse: Steinerudterapeutene , Heggelibakken 4, 0375 Oslo


Tlf: 98826636


E-mail: ceciliejorner@gmail.com